Årets första glass

Nogger mint

Nogger mint

Idag var det dags för årets första glass. Efter att min älskling kom hem från jobbet gav vi oss ut på en fotopromenad i den underbara vårsolen. Promenaden inleddes med inköp av årets första glass. Valet föll på en av årets nyheter – Nogger Mint.

Glassen var god och nog smakade den mint allt, men den kändes inte som en Nogger. En Nogger ska ha ett slätt överdrag och en nougataktig kärna. Denna beskrivning stämmer in på både orginalet och lakritsen (Nogger Black). Dessvärre så har GB gjort det annorlunda med minten vilket gör att man tappar lite av Noggerkänslan då man har krisp i överdraget och kärnan består av hård mintchoklad.

Läs mer om Nogger Mint hos GB eller kika in recensionen hos Glasskoll.

Your email is never shared.
Required fields are marked *