Renovering pågår – uppdatering

Nu har det gått 1 vecka sedan renoveringen påbörjades. En solig helg och nytt jobb (mer om detta i ett senare inlägg) gjorde att arbetet drog ut på tiden, men nu är i alla fall grunden på plats.

Äntligen har jag lämnat standardtemat till förmån för grundtemat i det ramverkstema jag utvecklar för WordPress. Ramverket befinner sig fortfarande i utvecklingsstadiet och översätts från engelska till svenska löpande vilket gör att det kan uppstå lite knasigheter och svengelska i bloggen den närmsta tiden.

När ramverket nått en mer stabil version så kommer även ett designtema speciellt utvecklat för denna blogg att göra entré. Jag kommer givetvis skriva mer om detta när det är dags för premiären. Tillsvidare får ni nöja er med denna smygpremiär på ramverket.

Your email is never shared.
Required fields are marked *