Renovering pågår

Bloggen blev visst lite av en byggarbetsplats i samband med skiftet till svenska från engelska versionen av WordPress. Varför inte ordna med lite annat underhållsarbete när man ändå är igång… Rensade ut allt från gamla installationen – även teman och tillägg – och börjar om från början.

Arbete på ett nytt tema var redan påbörjat, men blir lite mer prioriterat att slutföra nu när bloggen får klä sig med det tråkiga standardtemat.

Gällande tillägg så kommer jag annama principen att inte installera något på skoj, utan de ska verkligen tillföra bloggen något för att få förtjäna en det nöjet. Jag har ju faktiskt en separat WordPress-installation som används för utveckling och tester där jag kan leka och härja med tillägg utan att behöva oroa mig för att ställa till med något på denna blogg.

Your email is never shared.
Required fields are marked *