Data i solen på farstukvisten

Data i solen

Data i solen

Ibland leker livet. Sitter i solen på farstukvisten och skriver detta inlägg som bilden visar. Går faktiskt riktigt bra att skriva och göra enkla operationer i Photoshop som att beskära och skala om bilden, även om avancerad bildbehandling inte är att tänka på.

Ser tillbaka på en vecka med positiva händelser för både mig och älskling. Nu är det långhelg som förutom pyssel på hemmaplan även rymmer ett besök ute hos svärföräldrarna i Fagerliden. Igår blev det årets andra grillning på verandan med hemmagjord rabarberpaj på egenodlad rabarber till efterrätt.

I kväll bär det av tillbaka in till stan och lägenheten för en lugn och mysig hemmakväll med film och lite gott. Imorgon däremot blir det stora vårstädardagen.

Your email is never shared.
Required fields are marked *